achtergrondfoto nieuws.

Wilma wint de derde prijs bij fotowedstrijd

De fotowedstrijd van TV Gelderland "licht in het landschap" heeft mij een eervolle derde prijs opgeleverd met deze foto.
bekijk de foto in nieuw venster ( resolutie 1200 x 800).

2 december 2008

De expositie van mij in het Dominicaans Centrum, Huissen.

Het Dominicaans Centrum is de werkgever waar ik ruim twee jaar geleden gestopt ben met werken.
Het voelde gewoon als een beetje thuiskomen.
De lieve toespraak van Henk Jongerius, de 30 aanwezigen bijde opening en alle complimenten die ik gekregen heb, gewoon geweldig!
Als cadeautje stond er de volgende dag een leuk artikel in "de Gelderlander". klik hier.

De foto's zijn van 8 oktober tot 8 december te zien op werkdagen van 9.30 tot 16.30 uur.
Ook na telefonisch overleg, bent u in het weekend welkom.Telefoon nummer: 026 -3264422

de flyer van de expositie.
een paar foto's, gemaakt door mijn zus Dorothe.

Wilma (10 oktober 2008)

De tweede expositie in Rijn IJssel Arnhem.

Rijn IJssel, het Arnhemse ROC, tevens de werkgever van Henry, heeft een nieuwe lokatie geopend: de kadestraat 3 in Arnhem. Voor de echte arnhemmers onder ons: "het BASF-gebouw". Een mooie lokatie met veel witte wanden dus een goede plek voor een expositie. In september en oktober hang "ik" daar.

Het is geen openbaar gebouw maar voor geinteresseerden vinden we altijd wel een oplossing! Stuur me maar een mailtje.
De flyer voor deze expostie vind je hier.

Wilma (5 september 2007)

Nieuwe kaartenseries.

Inmiddels is mijn 1e foto-expositie voorbij. Iedereen die een bezoekje aan het Kelsehof heeft gebracht en misschien iets in het gastenboek heeft geschreven, wil ik hiervoor bedanken.

Ik heb ondertussen niet stil gezeten. In Kroatië heb ik foto's gemaakt, evenals in verschillende natuurgebieden en mooie plekjes in Nederland. Ook heb ik al voor een aantal minicampings en een natuurkampeerterrein 'gemengde' ansichtkaarten gemaakt, iets nieuw dus.

Verder zijn de kaartseries 'Herfst' en 'Winter' vervangen ( ze zijn nog wel te koop!)door de series 'Stemmig' en 'Zomer', dat zijn 5 dubbele kaarten met envelop per serie.(nét even chiquer). De galerie serie 'Markt' is ook vervangen door 'Noord Oost Kroatië'.

Veel kijkplezier op deze site!
Wilma

Eerste foto-expositie in Didam

Eindelijk is het dan zover, de website doet het en mijn eerste expositie is een feit.

De expositie is te bezichtigen vanaf maandag 5 maart tot 26 april, in ontmoetingsruimte “het Tuinplein” van Zorgcentrum Kelsehof. De toegang op werkdagen van 9.00 tot 17.00 is gratis

Op 2 augustus 2006 werd voor het eerst een foto van mij gepubliceerd in de Gelderlander. Nu heb ik de mogelijkheid om méér foto’s aan belanstellenden te laten zien, door middel van deze expositie. Best spannend!

Trefwoorden van mijn werk zijn: natuur, licht en mensen in aparte situaties. De toegepaste religie op The Hill of Crosses in Litouwen is daar een voorbeeld van. De serie on-Nederlandse beelden uit de Oostvaardersplassen en de Hoge Veluwe laten zien dat spectaculaire natuurfoto’s ook naast de deur gemaakt kunnen worden.

U bent van harte welkom!
Wilma

Bekijk de flyer van de expositie.

Wilma Fontein 2007